آموزش برنامه نویسی
موضوعات آموزش
- آشنایی با سخت افزارهای رایانه
- آموزش الکترونیک
- آموزش CSS
- آموزش HTML
- آموزش PHP
- آموزش برنامه نویسی
- آموزش پزشکی
- آموزش شبکه
- آموزش عکاسی
- آموزش کامپیوتر
- آموزش هنر های دستی
- اشعار زیبا
- بیوگرافی هنرمدان
- پرکاربردترین نکته ها برنامه نویس
- ترفندهای رایانه
- تست هوش و روانشناسی
- تصاویر جالب انگیز
- تصاویر عاشقانه
- تعبیر خواب
- دانش فنی مکانیک خودرو
- سورس کدهای آماده
- ضرب المثلها
- طالع بینی
- طب سنتی
- فال و استخاره
- لطیفه
- مرجع خطاهای رایانه
- موتورسیکلت
تعداد مطالب: | 17 |
تعداد صفحات: | 2 |

مرورگر شما: Unknown Browser

کشور شما: United States

موقعیت شما: 34.237.51.159
بازدید دیروز: 0
بازدید کننده دیروز: 0
بازدید امروز: 418
بازدید کننده امروز: 256
بازدید کل تا به امروز: 3182688
ک URL مخفف عبارت ( Uniform Resource Locator ) برای آدرس دهی يک فايل يا سند در اينترنت مورد استفاده قرار می گيرد . شکل کلی يک آدرس اينترنتی به صورت زير است :
Scheme://host.domain:port/path/filename
مثال : http://www.hassas-computer.com/index.php?guild=2&group=28&category=130
در اين قسمت ليست کامل تگ های HTML که در بخش آموزش HTML ، توضيحات مربوط به آنها ارائه شده است قرار داد . برای دريافت اطلاعات درباره هر کدام به ادامه مطلب مراجعه نمائید.
کتنرل < fieldset > :
اين کنترل توسط تگ < fieldset > ايجاد شده و به دور محتويات درونی خود يک کادر ايجاد می کند . تگ ها و عناصری که بين تگ باز و بسته < fieldset > قرار بگيرند ، عناصر درونی آن را تشکيل می دهند . از اين کنترل برای دسته بندی عناصر و گروه های مختلف استفاده می شود .
* تگ < legend > :
از اين تگ برای ايجاد عنوان برای کادر fieldset استفاده می شود . متنی که بين تگ باز و بسته < legend > قرار بگيرد ، تعيين کننده عنوان کادر است . در مثال زير نحوه استفاده از اين تگ نشان داده شده است.
کنترل < label > :
اين تگ برای ايجاد يک عنوان برای يک کنترل ديگر HTML استفاده می شود . برای ايجاد ارتباط بين تگ < label > و کنترل مورد نظر ، خاصيت for تگ label را برابر id کنترل مورد نظر قرار می دهيم .
رويدادها مجموعه عمل هايی هستند که در صورت بروز يک اتفاق در صفحه ( مثل کليک کردن بر روی يک عنصر ، دابل کليک ، فشردن دکمه خاص و ... ) تحريک شده و باعث اجرای دستور يا دستورات تعيين شده برای آن اتفاق خاص می شوند .
هر عنصر مجموعه از رويدادهای مختص به خود دارد که هر کدام از آنها را می توان در درون تگ عنصر تعيين و مقدار دهی کرد . معمولا يک رويداد ، تابع يا اسکريپتی را اجرا يا فراخوانی می کند .
از تگ < span > برای تقسيم بندی متن يک پاراگراف به قطعات مجزا استفاده می شود ، که می توان به هر قسمت ويژگی ها و style متفاوتی را اعمال کرد . متن مورد نظر برای هر قسمت در بين تگ باز و بسته < span > قرار می گيرد .
تگ < div > اين تگ يک قسمت و ناحيه مجزا را بر روی صفحه تعيين می کند . از اين تگ معمولا برای تقسيم بندی فضای صفحه به نواحی مجزا استفاده می شود و بيشتر تگ های HTML را می توان درون تگ < div > به کار برد .
از تگ < script > برای قرار دادن يک اسکريپت ( برنامه های نوشته شده توسط زبان های برنامه نويسی اسکريپتی مثل Java Script , VB Script ) درون صفحات HTML استفاده می شود . مجموعه دستورات برنامه مورد نظر بين تگ باز و بسته < script > قرار بگيرند .
برای دريافت اطلاعات بيشتر و آموزش برنامه نويسی به زبان های اسکريپتی به بخش آموزش VB Script و Java Script برويد . در اين قسمت ما به بررسی قرار دادن اسکريپت ها در صفحات HTML و خصوصيات تگ Script می پردازيم و به آموزش اسکريپت نويسی کاری نداريم .
تاکنون در تمامی تگ های معرفی شده HTML ، ما خواص مورد نظر هر تگ را در درون خود تگ تعیین و مقدار دهی کردیم. در روش های طراحی وب قدیمی تر، ما مجبور بوديم برای هرعنصری در صفحه به صورت مجزا خاصيت ها را تعيين می کنيم . این کار چند اشکال عمده داشت :
- باعث تکرار شدن خواص مشابه در تگ های عنصرها می شد .
- حجم کد نویسی بالا رفته و سرعت طراحی کاهش می يافت .
- احتمال بروز خطا و اشتباه را افزايش می داد .
- اعمال تغييرات به صفحات و عناصر وقت و کار زیادی را طلب می کرد .
تگ < img > :
از تگ < img > برای قرار دادن عکس يا تصاوير بر روی صفحه استفاده می شود . تگ < img > فقط خصوصيات را نگهداری کرده و دارای تگ پايانی نيست ( در همان تگ ابتدايی بسته می شود ) .
يک فرم HTML ، فضايی است که می تواند کنترل های مختلف را در خود جای دهد . کنترل های HTML ، ابزارهايي هستند که کاربر را قادر می سازند تا داده های خود را از طريق کادرهای متنی ( TextBox ) ، ليست های بازشو ( Drop-Down Lists ) ، دکمه های گزينشی ( CheckBox ) و ... در فرم وارد کرده و سپس آنها را به مقصد ارسال کند .
در صفحات Html ، می توان انواع ليست های ترتيبی و نشانه ای ( بدون ترتيب ) را ايجاد کرد . منظور از لیست ها همان گزینه های زیر همی میباشد که با اعداد یا حروف یا دایره هایی فهرست میشوند. خوب در ادامه به توضیح کامل و معرفی آن خواهیم پرداخت با ما همراه باشید.
اين تگ < tabal > برای ايجاد جدول ها در صفحه استفاده می شود . به طور کلی جدول ها به 2 منظور ايجاد می شوند :
- ايجاد يک جدول معمولی با تعدادی خانه ، برای نمايش مطالب مورد نظر در سطرها و ستون های جدا از هم .
- تقسيم فضای صفحه با استفاده از چهارچوب جدول ها برای منظم چيدن محتويات صفحه . به طور مثال مطالب اين صفحه در تعدادی خانه جدول مرتب شده است . در اين حالت می توان با عدم تعيين حاشيه ( border ) برای خانه های جدول ، از چهارچوب جدول ها استفاده کرد در حالی که آنها عملا از ديد کاربر مخفی هستند .
جدول ها برای هر منظوری به کار روند ، بايد با استفاده از تگ < table > ايجاد شوند . هر جدول مجموعه ای از سطرها و ستون هاست . برای ايجاد يک سطر جديد از يک تگ < tr > استفاده می شود که هر خانه ( ستون ) درون سطر هم توسط يک تگ < td > مشخص می شود .
در قسمت قبل تگ های پر کاربرد قالب بندی متن هم چون تگ های p , h1-h6, br, u, em, i, big, smal, stong, city, adress, pre را توضیح دادیم حال با ادامه تگ های قالب بندی متن با دروازه علم و دانش سرزمسن دانستنی ها همراه باشید.